GAISmössa

I fredags hade vi överraskningsfest för min svåger Johan. Syrran fixade en fest med Gais-tema, men gröna, svarta och vita fotbollsballonger :) det bjöds på pizza och alkohol, och god stämning såklart :)

Förra året virkade jag en mössa till Johan, i Gais färger. Han var jättenöjd! Han har efter det sagt, flera gånger, att han skulle bära vilken mössa som helst bara den hade Gais färger.
Och självklart tog jag honom på orden ;)
I födelsedagspresent fick han en ny mössa, fast en lite roligare en. Med öronlappar, flätor och stor toffs :)

Och han bar den, en bra stund in på kvällen, så jag antar att han gillade den :)

 

Har redan fått en beställning på en likadan :)
 

Vykort

Jag läste på baksidan av en tidning meningen "drakar flyger i motvind", och fastnade för det. På jobbet har jag och min goda vän Linda använt just denna mening när det varit stressigt, motigt eller helt enkelt en dålig dag.
När jag förra veckan satt och försökte komma på idéer till vykort poppade denna meningen återigen upp, och vem passade det inte att göra vykort till då om inte Linda? :)
Som ni kommer se är jag dock inte så duktig på att stämpla ännu, haha, men det kommer med tiden ;)


Mössor, mössor, mössor :)

Nu är hösten här, men regn och rusk. Och själv försöker jag hålla mig inne så mycket det går med tända ljus och massa mys. Men när man väl vågar sig ut är det kallt som tusan, och då sitter inte en mössa så fel ;)
Har en del uppvirkade för säsongen, fler lär det bli :)
Är du intresserad av en mössa? 300:- plus eventuellt frakt. Vill du komma hit och prova är du välkommen ;)
 
 
Är du intresserad av någon av mössorna? Kontakta mig på [email protected]
Eller har du önskemål om någon speciell färg eller modell, hör av dig/er till mig så ser vi vad jag kan göra :)
 
 

Halsband

Jag har för 3:e gången läst boken "Lyckan, kärleken och meningen med livet" av Elizabeth Gilbert, och bestämde mig för att göra ett halsband. Och inte vilket halsband som helst, utan ett bönehalsband.
Bönehalsbandet har använts i Indien i hundratals år för att hjälpa hinduer och buddhister att be och meditera. Man håller halsbandet i sin hand och förflyttar fingrarna en pärla framåt för varje upprepningav sitt mantra. Halsbandet ska innehålla 108 pärlor, och ytterligare en (109 totalt) som ska sitta utanför halsbandet, den pärlan ska "väcka" personen ur sitt meditativande tillstånd.
 
Jag tyckte det här lät så spännande, så jag gjorde mitt eget bönehalsband, men färgglada pärlor. Som 109:e pärla valde jag en större pärla OCH ett hänge som ser ut som ett hänglås.
 
 
Pärlorna och hänget har jag köpt på Panduro.
 
 
Jag kan varmt rekomendera er att läsa boken, det är en riktig "feel-good"-bok :)
 
 
 

Tapetserat hos syrran

Har varit hos kära syster Joanna och tapetserat :)
Deras sovrum hade orange tapeter som syrran tröttnat på. Så Joanna och hennes kille Johan hade målat tre av väggarna vita, och lämnat den sista för mig att tapetsera på. Vi var och valde ut tapeter i en tapetaffär på Backaplan, och detta var deras andra val (den första var en beställningsvara, och vi ville ha tapeten idag).


Gör om, gör rätt...

Tänkte om med hyllan jag satte upp i sovrummet (förra inlägget). Efter ett par dagar insåg jag att det såg dumt ut med en sådan stor hylla på höjden, så jag gjorde om och gjorde rätt!
En liten hylla fick ersätta den stora, och se så bra det blev :)