Gråa Converse

Min goda vän och arbetskamrat på Living & Room beställde dessa skor av mig. Hon hade önskemål på en neutral färg, och vi kom fram till att grå passade bra. För att få en liten kul detalj blev det en röd stjärna på dessa :)

Kan stolt meddela att jag börjar bli snabbare på att virka dessa skor, nu när jag gjort så många :) runt 7 timmar tar det att göra ett par :D


Svarta Converse

I helgen var jag och hälsade på min kära mor, och passade då på att virka en beställning på skor. Uppkrupen i en fåtölj på den inglasade altanen satt jag och njöt av eftermiddagssolen och ett glas kallt vitt vin, och virkade :)
Det var min söta kompis Alex som beställt dem till en kompis, och jag behövde ha dem klara innan jag åkte hem :)


Blåa baby-Converse

Min kära syster beställde blåa, virkade Converse av mig. Kul att göra i andra färger :)
Garnet var jag och köpte på Hisingens hemslöjd.


Inbjudningskort

Snart fyller jag år och ska fira med en tjejmiddag :) jag ville skicka en lite roligare inbjudan, och gjorde "kom på kalas"-kort :)
Jag hade färdigvikta kort i olika färger, på dessa fäste jag mönstrat papper med clips från Panduro. Ett litet sidenband fick klämmas mellan clipset och kortet. Inuti fäste jag en datorskriven inbjudan med ytterligare en clips, fast i denna ett silvrigt blad.
På kuverten sedan satte jag kalas-klistermärken :)
Riktigt nöjd blev jag med dessa, och det tror jag mina gäster också blev ;)


Rosa snickarbyxor

I förra veckan hjälpte jag mina kära vänner Ronja och Joel att greja i deras nya lägenhet. Vi målade och tapetserade, och avslutade med flytt :)
Eftersom Ronja bara äääääääälskar rosa (not!) så fick jag inviga mina nya, rosa snickarbrallor. Köpte vita från Blåkläder, och färgade dem med rosa textilfärg. Sedan sydde jag på prickigt band på fickorna, och tryckte dit några nitar! Snyggaste snickarbyxorna blev det :)


Rosa mössa med stjärnor

Min kära vän Nettan är grymt duktig på att sy. Mest har jag sett hennes barnkläder och barnmössor! Mössorna har jag tyck varit väldigt söta, och i så otroligt fina tyger. Så jag frågade henne om hon inte hade något cerise tyg hon kunde göra mössa till mig med. Och självklart hade hon det.
Denna baggy mössa kom någon dag senare på posten. Tack så mycket Nettan, jag är väldigt nöjd :D

Vill ni kika på hennes sydda alster, gå in på hennes Facebooksida: Anettes barnkläder m.m.