Hylla

Min duktiga, händiga bror snickrade ihop lite hyllor  som han själv skulle använda, men fick några över. Och jag passade på att ta dem när han så snällt frågade om jag var intresserad. Målade dem svarta för att de skulle passa med en spegel han gjorde till mig i julklapp för några år sedan :)
 
 
Omålade i brorsans verkstad.
 
 
Hyllan målad och uppsatt. I hyllan passade det perfekt att ställa lite fina Partylite grejer :)
Spegeln fick jag och mina 3 systrar likadana i julklapp, fast med olika tyg på insidan. Han är så duktig min bror, och gör så fina saker :)
 
Hyllan målade jag med väggfärg som jag pigmenterat extra med svart pigment. Färgen blev så kolsvart att den i princip täckte första lagret jag målade.
 

Rosa virkad mössa

En mössa till hann det bli i småland innan jag åkte hem :)
Igår kväll blev jag färdig med denna, och den passade ju alldeles perfekt på min söta syster Joanna :)


Virkad lila mössa

Sitter hemma hos min mamma i småland, så nu har jag lite sällskap när jag virkar. Jag har gjort en mössa, och mamma sitter och gör ett fodral till sin Ipad ( som jag förövrigt uppdaterar ifrån just nu). Min mössa blev snabbare färdig, så snart ska jag starta med något till nytt, medan mamma kämpar på med sitt fodral :)


Mörklila, virkad mössa

Jag fortsätter med mina virkade mössor med stora blommor ;)
 
 
Garnet köpte jag förra året på Tiger i Växjö.
 
 
Samma modell som de tidigare mössor jag virkat, men annan färg :)
 
 

Silver/grå virkad mössa

Virkat en ny grå/silvrig mössa som jag tror kommer användas flitigt i vinter ;) Av mig eller någon annan som är sugen på att köpa den :D
 
 
Silver/grå virkad mössa med stor blomma
 
 
Gullig va? :)