Julstrumpor

Nu e det jul igen, ja nu e det jul igen...
Julen ska firas hos min kära mor i småland, min syster och svåger kommer också med sina hundar. Vi ska ha en lugn jul, som för övrigt blir den sista i mammas hus eftersom hon ska sälja till våren. 
Men hur som helst, i huset har hon en fin vit kamin, och jag tänkte vi skulle amerkanisera det lite med att hänga upp julstrumpor i den. Så jag sydde en strumpa till varje person och hund ;) Jag tog ett tyg jag hade hemma som jag fick av min syster Sabina för ett tag sedan. Dessvärre hade jag inget vitt tyg till muddarna, så en vit fleecefilt fick sätta livet till... Jag köpte bokstäver på Panduro som man kunde stryka på så varje julstrumpa blev personlig.
 
 
Jag hade inget speciellt mönster utan klippte ut en mall som jag sedan klippte 8 större delar och fyra mindre (till hbundarnas), och sedan sydde jag bara ihop dem. Ett vitt sidenband till öglor. 
 
 
Hundarnas strumpor blev små kopior av våra.
 
 
Vi hade inga fina krokar till strumporna som de har i USA, så vi fick tillverka egna krokar av ståltråd som vi tejpade på plats, sen dolde vi det med en grangirlang. Blev supermysigt med dem på plats, nu väntar vi bara på att tomten ska komma och fylla dem ;) 
 
Och jag vill passa på att önska alla en riktigt GOD JUL <3