Teburkar

Tidigare har jag pysslat på ljus och kransar, nu har jag pysslat på glasburkar :)
Dessa lagom stora glasburkar har det tidigare varit Pesto i, men jag diskade ur dem och lossade etiketterna. Jag tog tyg och lite fina band och pyntade på dem, sedan fyllde jag med lös-te :) Dessa står lite gulligt i köket på en tavelhylla :)
 
 
Visst blev de söta? ;)
 

Tavla - lycka

Har en tavla som suttit på målarstaflit väldigt länge. Känns aldrig som den blir riktigt klar. Kanske är den klar nu, kanske inte!
Jag började måla tavlan när jag sett filmen "The secret", och funderade på vad just jag önskade mig i livet. Och alla mina önskningar, oavsett hur stora och små, skulle resultera i att jag skulle vara lycklig :) så vad var passade bra att önska från denna lampa, om inte lycka? :)


Träramar

Förra helgen var jag, mamma, Joanna och Julia ute på stan. Vi strosade runt i olika affärer, bland annat Balders hage, där jag och mamma fyndade träramar :)
Det var ganska stora ramar i trä, med sliten look. Dock tyckte jag att de såg lite väl slitna ut, plus att de hade en blå del, och jag är inte så förtjust i blått. Så jag målade dem med ett lager lackfärg, och slipade dem sedan så de passade mig lite bättre i smaken :D

Ramarna före

Ramarna efter

 

Jag är supernöjd :)


Svart/glittrig mössa

Förra året köpte mamma garner till mig för jag skulle göra en mössa till henne. Ni kanske känner igen den lite? Gjorde en till mormor för 2 år sedan, och mamma blev så förtjust i den att hon ville ha en likadan :)
Nu äntligen är den klar ;) Hade glömt bort den lite, virkat massa annat mellan!
 
 
Som ni ser har jag också sytt fast en etikett med "JennaT design". Beställde dessa på nätet och tänkte sätta dem på mina virkade alster :)
Hoppas du blir nöjd mamma. Mössan väntar på dig här ;)
 

Pyssla på lådor

Min söta vän Fia kom med en present till mig när hon och lilla Molly var på besök hemma hos mig. Ett pyssel-set där man pyntar små papplådor med glitter och pynt :) detta hittade hon i en leksaksaffär, men vad gör det? Jag äääääälskar ju pyssel ;)
En ask är klar, och den fick min fina vän Kicki i födelsedagspresent (med ett par örhängen i).
Tack Fia för fina presenten, du vet då vad jag gillar att pyssla med ;)