Virkade ugglor

Det blev ytterligare två ugglor av African flowers :) 

På dessa valde jag att virka ögon istället, och sy näbb med kaststygn. 





Virkad uggla från African flower

Min kära syster Sabina har börjat virka African Flowers och är helt såld på detta. Jag ville ju självklart prova på jag med och håller med om att det var riktigt roligt :) har sett att flera har gjort om dessa blommor till ugglor, och var ju tvungen att prova mig på det också :) hade inget direkt mönster till ugglan utan provade mig fram lite, och blev ganska nöjd :) 

Det vita på ögonen och näbben är av filt och har sytts på för hand, ögonen är två knappar jag letat fram i lådorna här hemma :) 





Alla hjärtans dag-kort, 3

Glad alla hjärtans dag allihopa :)
Här kommer de sista korten jag gjort :)




Alla hjärtans dag-kort, 2

Här kommer lite fler alla hjärtans dag-kort :) 





Alla hjärtans dag-kort

På fredag är det alla hjärtans dag och jag har passat på att göra lite kort till mina nära och kära :) materialet till dessa kort fick jag i ett månadsutskick från klubben Creative Club. 

Bilder på fler kort kommer i dagarna :) 





Virkad filt, rosa mormorsrutor

Igår kväll gjorde jag äntligen klart min filt som jag började med för ca 1,5 år sedan :) mormorsrutor i olika rosa nyanser med svarta kanter. 

Eftersom det är ganska många, stora rutor så har det blivit så att jag virkat på den ibland, och sedan lagt undan den och plockat fram den då och då. Men nu, efter hårt arbete, är den som sagt klar :D