Fler julkort

Här kommer lite fler julkort jag har gjort :) 





Julkort

I vanlig ordning har jag gjort lite egna julkort och skickat ut, här är några av dem ;) 

Köpte blåa kort, klistrade på brunt enfärgat papper. På dessa stämplade jag med silverstämpel och pyntade med stansade snöflingor och glittriga stjärnor. Kanterna dekorerades med glitterlim :) materialet till dessa har jag köpt på slöjddetaljer. 




Glasburkar med julmotiv

Många som känner mig vet att jag ÄLSKAR doftljus <3 ett av mina favoritmärken är Yankee Candle, doftljus i glas. När man har eldat ett par sådana har man helt plötsligt massa fina glasburkar över. Jag har tvättat ur dessa och sparat, så jag nu till jul kunde pyssla med dem :D 
På slöjddetaljer köpte jag så kallade transferark, bilder man lägger i vatten, och sedan för över på tex glas eller ljus. Runt motivet gjorde jag en ram med glitterlim, och fäste dit lite fina, glittriga stjärnor. 
Jättefint att ställa små blockljus i dessa. Eller varför inte fylla med julgodis och ge bort? :) 





Personliga julgranskulor

Snart är det jul, och det är en tid vi ska spendera med nära och kära. De som inte längre finns med oss skänker vi en tanke speciellt under jul. Jag valde att göra ett pyssel för att hedra dessa änglar. Julgranskulor att hänga i granen :) 
"En ängel i himlen bor, på jorden var hon min farmor".
"En ängel i himlen bor, på jorden var hon min moster".
Julgranskulorna har jag köpt på Panduro. Jag skrev ut texten på min skrivare och lackade på dem på kulorna med hobbylack. Sedan dekorerade jag med glitter och silvriga snöflingor. 




Julkrans

Nu är man i full färd att pynta både ute och inne :) kransen på dörren fick sig en makeover nu inför jul. Tog lite pynt jag hade i lådan hemma ;) 




Fler juliga tändsticksaskar

Här kommer några fler tändsticksaskar som jag har gjort :)
Det är beroendeframkallande att göra dessa ;) 





Hur du gör en julig tändsticksask

Många verkar ha uppskattat de juliga tändsticksaskarna jag har gjort i år, har fått lite frågor på hur jag gör dem, så jag tog lite bilder under tiden jag gjorde en så jag kan visa er :) 
Ta 4 små tändsticksaskar och tejpa ihop dem, jag använde transparent packtejp. Gör sedan hål i kortsidan på de små lådorna, och sätt fast ett pappersclips så du får en liten knopp. På baksidan av asken limmade jag fast enfärgat papper, och signerade med initialer och årtal :) 
På framsidan limmade jag fast ett lite finare papper (detta är köpt på Panduro). Sedan limmade jag fast en bild. Med hjälp av stansar, också de från Panduro, stansade jag ut snöflingor som jag fäste med häftkuddar, för att få en liten upphöjning. På dem fäste jag små strasstenar för att få lite lyxigt glimmer på. Runt, på alla papperskanter, drog jag en sträng med glitter, både för att dölja kanten men också för att det glittrar så fint :) 
Svårare än så är det inte att göra dessa :) 
Allt material, utom tändsticksaskarna som jag köpte i mataffären, kommer från Panduro.