Virkade handledsvärmare

Jag virkade handledsvärmare till mamma som hon kan ha på jobbet. Och eftersom hon jobbar på K-Rauta så bestämde jag mig för att göra dem i deras färger, grå, blå och gul :) hoppas nu hon får användning av dem på jobbet :) 





Pastellmålning

Är på besök hos min kära mor i helgen och hon hittade mina gamla pastellmålningar i källaren som jag gjort under gymnasietiden. Dessa hade jag nästan glömt bort, och blev så glad när jag såg dem :) minns hur mycket jag gillade att måla med pastell ;) 


Så roligt att mamma hittade dessa :) den ena tar jag med mig hem, den andra får bo kvar hos mamma ;) 





Virkad apa

För ett tag sedan köpte min systerdotter Bea ett virk-kit till mig från Panduro, där man kan virka små fina apor :) äntligen fick jag tummen ur och gjort en :) fler kommer!! 

Söt va?! ;) 





Virkade, grå Converse

När jag ändå var igång och virkade gula baby-Converse, passade jag på att göra en färg till, grafitgrå. Dessa har även glittriga detaljer, stjärnan och de vita detaljerna är silverglittriga. 

Dessa går att köpa för 350:- (utan glitter valfri färg 300:-, med glitter valfri färg 350:-). 


Gula baby-Converse

Nu var det ett tag sedan jag virkade baby-Converse, så jag kände att det var dags :) har inte gjort dem i gult tidigare. 
Dessa skor passar barn 0-3 månader. 
Är man intresserad av att köpa dessa, eller i annan valfri färg jag virkar upp, kostar de 300:- 





Virkad Mumin

Som några av er vet så samlar jag på Mumin-grejer, och varför då inte virka en Mumin till min samling? :) nu funderar jag på att göra fler i Muminfamiljen, men det lär ta ett tag, så ni får njuta av denna så länge ;) 

Mönstret hittar ni hos "Crochet Amigurumi" 



Almanacka

Som jag tidigare berättat så är jag med i "creative club" där man prenumererar på olika pysselpaket. Ett av de sista paketen 2013 var att man kunde göra sin egna almanacka! 

Man fick allt man behövde för att göra denna almanacka, men jag valde att ta in lite av mitt egna "papperspyssel". Och såhär blev då min almanacka :) 
Bilderna på nallarna kommer från ett "fylla-i-block" jag fått i en pysseltidning nån gång, och dessa fyllde jag i med Brushables tusch-pennor, vilka jag varmt kan rekommendera. Pennorna som är dubbelsidiga har två färger som går i ton med varandra, vilket gör att man lätt kan måla effekter. Och om man målar i lager kan man lätt skapa skuggor :)